Nästa artikel
Tabbert Vivaldi vinner pris
CMT2015

Tabbert Vivaldi vinner pris

Publicerad 24 januari 2015 (uppdaterad 24 januari 2015)
DCC Safety Award 2015, som delas ut på mässan i Stuttgart, gick denna gång till husvagnsserien Tabbert Vivaldi.

Ung, fräsch, okomplicerad, så börjar Tabberts egen beskrivning av modellen Vivaldi på hemsidan. Modellen fångade även juryns intresse och på pressdagen på mässan CMT 2015 i Stuttgart blev det prisutdelning. DCC Safety Award 2015 instiftades 1999 och delas ut av Tysklands största branschorganisation för husvagnar, husbilar och campingturism Deutsche Camping-Club.

Det som juryn ansåg vara det vinnande konceptet i år var Tabbert Vivaldis standardlevererade säkerhetsutrustning där bland annat AL-KO:s Trailer Control System (ATC) ingår.

- Husvagnarna i Vivaldi-serien visar tydligt att camping är en modern och ungdomlig form av semester där du inte behöver sakna något. Kan du dessutom lita på utrustningen, standardkonstruktionen samt säkerhetsfunktionerna som i husvagnsserien Tabbert Vivaldi är avkopplande semestrar garanterade, säger DCC:s VD Andreas Jörn om årets pristagare.

Modellen finns i nio utföranden som passar för två till fyra personer och har karosslängder mellan 6.89 och 8.61 meter.

- Naturligtvis är det viktigt för oss att erbjuda körsäkerheten för hela vår målgrupp vilket är anledningen till att vi bestämde oss för att använda ATC som standardutrustning i alla våra Tabbertmodeller, nybörjarnivå likväl som professionell nivå, säger Gerd Adamietzki som är VD för Knaus Tabbert GmbH.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.