Bild
Nästa artikel

Toys for big boys enligt Hartmann

CS2017

Hartmann tillverkar husbilar efter kundens önskemål, som flera andra tillverkare av lyxigare husbilar. De här är dock gjorda för tuffa tag, riktigt tuffa. Kolla in bilderna!

Bilar av den här typen låter sig inte enkelt beskrivas, de är ju just individuella vilket tydligt ses när det gäller de olika inredningarna i bildspelet men det gäller även det yttre och tekniken. Hartmann använder chassin från olika tillverkare och det går även att få specialanpassade chassin.

Tekniska data och inredningar skiljer sig därför kraftigt åt men den som visades på Caravan Salon är byggd på Mercedes Benz och heter Zetros 2733. Den har en motor på 326 hk och väger 18 ton. Bilen är helt självförsörjande med både solpaneler och generator och tänkt att användas där vägarna tar slut. Och inredningen är väl inte i klass med de lyxigaste liner-byggena men nog så spännande!

Några priser anges inte men de är säkert lika individuella som bilarna.

Kolla in bilderna från olika bilar och videon!

Här hittar du Hartmanns hemsida.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.