Nästa artikel
Truma lanserar nytt iNet X system
2022

Truma lanserar nytt iNet X system

Publicerad 4 augusti 2021 (uppdaterad 4 augusti 2021)
Truma kommer att premiärvisa en ny generation av iNet X system som ska visas upp på Caravan Salon I Düsseldorf.

Som mycket annat i elektronikväg blir utrustningen i våra husbilar allt smartare. Det gäller även Trumas elektronik som ska förvandla våra fritidsfordon till ett smarthome. Den nya tekniken ska göra det möjligt att styra de inkopplade apparaterna via en central kontrollpanel eller app och göra vardagen bekvämare och säkrare på lång sikt.

De viktigaste egenskaperna utgörs enligt Truma av följande

  • Apparater och tjänster från olika tillverkare kan styras via ett centralt operativsystem.
  • Uppdateringar gör att Truma kan integrera framtida produkter och funktioner
  • Regelbunden vidareutveckling säkerställer en kontinuerligt hög kvalitetsnivå - snabb hjälp tack vare detaljerad felvisning och kundtjänst med personlig touch säkerställs via det nya systemet.
  • Intuitiv pekskärmspanel och gratis app.  Från mitten av 2022 kan den också styras när du är inte är på plats vid ditt fordon.
  • Regelbundna kundundersökningar och intervjuer utgör grunden för vidareutveckling av tjänsten.
– Smartphones och nätverk har verkligen förändrat människors vardag. Vi använder nya tekniska alternativ och strävar efter visionen att göra resandet mer intelligent och bekvämt med ökad säkerhet och nätverk. I linje med vårt motto: var smart, vi vill sätta igång den nya tidsåldern för camping med det nya Truma iNet X -systemet ”, förklarar Alexander Wottrich som är sonson till företagets grundare.

Följande tillverkare finns redan med i projektet: Knaus med Weinsberg, Trigano med Roller Team-modellen Zefiro och CI-modellen Magis samt ett antal modeller från Carthago. De kommer att utrusta sina fordon med iNet X System -lösningen redan i år.

Fler detaljer kommer att publiceras med start den 27 augusti 2021 på webbplatsen www.truma.com.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.