Nästa artikel
Välkommen till Husbil & Husvagns Elmiavecka!
ELMIA

Välkommen till Husbil & Husvagns Elmiavecka!

Publicerad 8 september 2020 (uppdaterad 8 september 2020)
Vi slungar ut nyhetsuppdateringar om nya fordon samt bjuder på nostalgi från tidigare mässor. Håll utkik här mellan 8/9 och 13/9 då mässan skulle gått av stapeln i år.
Det är september och hösten startar med strålande sol, frisk luft och nya färger på träden. Trots det känns det inte som det brukar. Efter sommarens semestrar brukar Elmiamässan vara nästa stora händelse i Sverige som vi på redaktionen ser fram emot, och vi är garanterat inte ensamma!

Den speciella stämningen som råder under mässans alla dagar infinner sig för oss redan på vägen ner mot Jönköping när det längs vägen blir allt tätare mellan husbilar och husvagnar ju närmre slutpunkten vi kommar. Det är de böljande gräsytorna fyllda av grillrök och glädje vi längtar efter. Efter alla gamla bekanta och inte minst efter de nya bekantskaper man gör under en sån här härlig mässa. Vi saknar även hallar fulla nya husbilar, husvagnar, tillbehör och allt möjligt annat.

För att råda bot på denna saknad och för att hjälpa er, och oss, att få en bra start på hösten har vi på Husbil & Husvagn bestämt oss för att ge er en digital Elmiavecka istället.

Under vår Elmiavecka kommer du att få se nyhetsuppdateringar om nya fordon inför modellår 2021 och för att få till den rätta stämningen bjuder vi på mycket nostalgi från tidigare år i form av bildspel, kanske är du med på bild! 

Omröstningen på Årets ställplats som vi brukar ha i vår gula monter i C-hallen har redan flyttat in i den digitala världen och omröstningen är i full gång. Du vet väl att du som vanligt har chans att vinna fina priser om du är med och röstar? Klicka här för att rösta i tävlingen, endast en röst per person räknas.

RÖSTA HÄR


För att inte missa något som vi lägger upp rekommenderar vi dig att prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev, du kan anmäla dig till det nedanför denna artikel.

ANMÄL DIG TILL NYHETSBREVET HÄR


 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.