Bild
Nästa artikel
Van-Tourer med fyra sovplatser på 5,4 meter

Van-Tourer med fyra sovplatser på 5,4 meter

CMT2017

Van-Tourer utökar sitt sortiment med en riktigt kort husbil. Med hjälp av en takbädd kan trots de kompakta måtten fyra personer sova i denna modell.

Van-Tourer byggs på Peugeot Boxer och är standarutrustad med en 2,0 liter motor på 81 kW/110 hk men kan även fås med ettdera 130 eller 160 hk.

I bak finner man en tvärvis placerad dubbelsäng med lådor för förvaring under. Takbädden har måtten 194 x 130.

Trots att det är en liten bil finns möjligheter att få med sig en cykel inne i bilen. I övrigt har den en tvålågig spis, ett 65-liters kylskåp, 110 liters färskvattentank och sittgrupp med plats för fyra. Värmen sköts av en dieseldriven Truma Combi 6D.

I ett tillbehörspaket kan man få en 120-liters dieseltank, elektriskt justerbara och uppvärmda backspeglar samt en manuellt styrd klimatanläggning för förarhytten. I ytterligare ett valbart paket kan man få en totalvikt på 3 500 kilo i stället för standard på 3 300, en helautomatisk klimatanläggning och förberedd för radiomontering vilken inkluderar högtalare.

Taggar: Mässor, Nyheter
Van-Tourer med fyra sovplatser på 5,4 meter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.