Nästa artikel
Weinsbergs husbilsprogram uppdateras
2021

Weinsbergs husbilsprogram uppdateras

Publicerad 24 oktober 2020 (uppdaterad 24 oktober 2020)
Stora delar av Weinsbergs husbilsprogram uppdateras. Bland annat erbjuds Aldes värmesystem som tillval i flera modeller, vilket enligt pressmeddelandet gör husbilarna bättre rustade för den längre säsongen och det ökade intresset för året runt-camping.

Husbilen CaraCompact Edition (Pepper) uppges av Weinsberg vara Europas mest sålda modell och finns med två planlösningar. Från och med 2021 byggs CaraCompact Edition på Fiats chassi och sällar sig på så vis till övriga husbilar från Weinsberg och Knaus. Modellens inriktning är att kombinera smidigheten i en campervan med utrymmet i en halvintegrerad husbil och utrustningen inkluderar bland annat backkamera, GPS, exteriört stylingpaket, markis och stämningsbelysning.

CaraSuite och CaraLoft Edition (Scandic) beskrivs som kompakta men bekväma. Till 2021 har har de båda halvintegrerade modellerna fått ett popup-tak med LFI-teknik (lång fiberinjektion) vilket gör konstruktionen både lätt och stabil. Den nya designen ger husbilarna förbättrad ståhöjd och båda modellerna har Aldes vattenburna värme som tillval, något som är nytt för i år. CaraSuite har fällbar säng fram och plats för hela familjen medan CaraLoft har mer rymd och en luftig känsla över sittgruppen.

CaraBus är en plåtis med tre olika längdalternativ. För den som vill maximera ljusinsläppet kan man välja till panoramatakfönster längst fram i husbilen, något som också bidrar till känslan av rymd. 2021 kommer CaraBus även med tillvalet pop up-tak som ger mer yta och sovplats. I den uppfällbara delen finns en extra bädd som har insynsskydd, insektsnät, mörkläggning och dragkedjan kan endast öppnas från insidan. Även vid denna bädd finns förvaring och USB-uttag.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.