Bild
Nästa artikel
Wow vilken Bürstner!

Wow vilken Bürstner!

Elmia2017

Här är en husbil utöver det vanliga. Planlösningen ger användaren helt nya möjligheter till samvaro!

Handen på hjärtat, är inte de flesta husbilar ganska lika? Ofta är det säkra kort som gäller på mässor som Elmia och utan att ha räknat så är mer än hälften av de utställda husbilarna på årets mässa har olika varianter långbäddar eller queenbed.
 
Kanske är det därför som många av de som kliver ur denna Bürstner Ixeo i 744 G har ett leende på läpparna? Den är nämligen allt annat än vanlig och en kul överraskning. Den främre delen av bilen är mer eller mindre normal. Eftersom den är helintegrerad kan en säng fällas ner över de främre sätena och sittgruppen ger plats åt fyra till fem personer. Köket är ingen direkt överraskning och duschen och toan finns på var sida av bilen efter det.

Längst bak i bilen finns det som överraskar. En stor vinkelsoffa ackompanjeras av ett drinkbord på hjul och det finns även plats för en stor tv. Tre stora fönster ger bra utsikt men någon taklucka syns inte till. I taket finns nämligen en stor taksäng vilket gör att det går snabbt att fixa fram en säng här bak om andan faller på. Det var så mycket folk i den här bilen så det gick inte att ta ner sägen och testa komforten eller att ta reda på om det faktiskt finns en taklucka för den delen. Vi ber att få återkomma i det ärendet.

Själva upplägget med en främre och bakre sittgrupp innebär givetvis att två olika sällskap kan umgås utan att störa varandra allt för mycket. Vuxna och barn, Sossar och Moderater eller AIK:are och Jönköping Södrare är bara ett litet axplock av de grupper som kan trivas i denna bil.
 
Missa inte bildspelet! Eller passa på och besök bilen som står i hall A på Elmia 2017. 
 
Taggar: Mässor, Husbilar

Kommentarer

#1
Marie_j
2017-09-09 22:26

Jo det fanns en taklucka ovan sängen! Vi lyckades få till en demo och JA vi beställde en ;)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.