Nästa artikel
5 nominerade ställplatser
Ställplats

5 nominerade ställplatser

Publicerad 31 juli 2015 (uppdaterad 31 juli 2015)
Här kan du titta närmare på de fem ställplatserna som nominerats till tävlingen Årets Ställplats 2015. Till höger ser du bildspel från var och en av de fem kandidaterna.
De nominerade ställplatserna inför 2015 har lite olika inriktningar och de skiljer sig även åt när det gäller prissättning, service, läge och sevärdheter.
 
* Ställplats Bauergården ligger i skogen där John Bauer hämtade sin inspiration och förutom skogen finns badplats, restaurang och all önskvärd service i nybyggda hus.
 
* Ställplatsen vid serveringen Kaffeteriet i Borensberg har ett centralt läge i Borensberg precis intill Göta Kanal och här finns också ett nytt fräscht servicehus.
 
* Falu Gruva ligger ganska centralt i Falun och intill världsarvet Falu Gruva där det förutom museum finns servering och sevärdheter för historieintresserade.
 
* Getteröns ställplats har nya fräscha servicehus och ligger på västkusten i Halland med utsikt mot havet och Varbergs fästning och på ön finns ett flertal badstränder.

* Tosteberga Hamn ligger naturskönt alldeles vid havet i nordöstra Skåne i ett öppet alvarliknande landskap som är populärt bland fågelskådare som vill se havsörn.
 
Vill du läsa mer fakta om varje plats kan du göra det här. Röstning sker via mail, vykort eller i vår monter på Elmia Husvagn Husbil i september.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.