Bild
Nästa artikel
5 prylar till första advent

5 prylar till första advent

Nyheter

Julen närmar sig med stormsteg. Vi tipsar om fem smarta saker inför adventsfirandet!

 

Glödlampstestare
Glödlampstestaren för lampor till adventsljusstakar, luciakronor, ljusslingor och annat är en bra hjälp när man har svårt att hitta den trasiga lampan i julgransbelysningen eller ljusstaken. En liten hjälpreda som gör julstöket en aning enklare. För att lamptestaren ska funka behövs ett 9-volts batteri. 

15 kr hos Smartasaker.se

 

Te-adventskalender

För alla passar det inte med en chokladbit varje morgon. Den här adventskalendern innehåller istället te, perfekt till frukosten! Som bonus bärs tepåsarna av alla möjliga juliga typer: Tomten, Rudolf med röda mulen, Jesus som vuxen och Jesus som barn, en åsna, en vis man, Moder Teresa, en alv och, såklart, Jul-Elvis.
269 kr hos Coolstuff.se

 

Solcellsladdad ljusslinga
Nu slipper du att dra ledningar från huset och att få sladden till ljusslingorna i trädgården att räcka till. Du laddar din belysning med miljövänlig el med solen och slipper på köpet trasslet med sladdar. När det är dagsljus ute laddas belysningen och är då släckt för att tändas så snart mörkret faller. Det finns två typer, en med vita lampor och en med flerfärgade. Ljusslingorna har 100 lampor, den färgmixade har 25 av varje färg: gul, röd, blå och grön.


Du kan dessutom ställa in den färgade slingan i 8 olika lägen.

389 kr hos Smartasaker.se

 

Minigran
För en liten färgglad plastgran kan ju göra den mest ogästvänliga plats till rena krubban. Smycka med medföljande pynt eller med ditt eget.  Julgranen är ca 26 cm hög. Det medföljande kitet innheåller girlang, stora och små kulor och en stjärna till toppen, allt i silver.

49 kr hos Coolstuff.se

 

Rock n roll julgranspynt

Här kommer julgranspyntet för alla hushåll där tomten har jeansjacka. Två gitarrer och en förstärkare i målat glas gör sig fint där under stjärnan.

149 kr hos Coolstuff.se

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.