Bild
Nästa artikel
50-årsjubileum för Stora Nolia

50-årsjubileum för Stora Nolia

Nyheter

Stora Nolia firar sitt 50-årsjubileum i Piteå i augusti. Mässan utlovar nyheter, höjdpunkter och något för hela familjen.

Mellan den 4-12 augusti firar Stora Nolia 50 år i Piteå. Förutom det stora motor- och frititidsområdet med bland annat vatten – och snöskotrar och terrängfordon, kan du besöka deras trädgårdsoas. För barnen kommer Byggare Bob och Dora utforskaren på besök.
På Stora Nolia visas de senaste husvagns- och husbilsmodellerna först.

–      Husvagnar och husbilar är ett av de områden som växer hela tiden. Företagen har insett fördelen med en stor och bra mässa - det är enkelt för kunderna att göra produktjämförelser. Vi ser även en ökning på byggsidan, framförallt inom energiområdet, berättar Lars Olovson.

Varje dag är fullspäckad med föreläsning och aktiviteter. Bland annat kan du se dagens skidstjärnor och kommande talanger göra upp i Sparbanken Nord Sprinten. En sprint med världsstjärnor som Charlotte Kalla och Jesper Modin, Pite Elit och svenska längdlandslaget möter ”framtidens klassåkare” från Team 2015. Eller varför inte delta i talangtävlingen Stjärnskott.

Det kommer också finnas ett hunddagis på plats. På så sätt slipper hundarna sitta i varma bilar under dagen, och dessutom får de sällskap.

För mer information om Stora Nolia och köp av biljetter besök: http://www.nolia.se/stora/

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.