Nästa artikel
Adria Adora 613 HT 2020
2020

Adria Adora 613 HT 2020

Publicerad 6 juli 2020 (uppdaterad 6 juli 2020)
De mest säljande vagnarna på svenska marknaden kommer från Slovenien och heter Adria, deras populäraste serie som många tagit till sitt hjärta heter Adora. Vi kikar på en 2020 modell med frontkök, tvärställt badrum och enkelsängar. Kolla bildspelet på Adora 613 HT!
Adria Adora 613 HT är en fullbred (2,45 m) 4-bäddsvagn med två långbäddar och bäddbar L-soffa för gäster. Det som är mest utmärkande med den här vagnen är kanske det rymliga frontköket där det verkligen finns gott om plats för matlagning. Här går det att stå fler än en kock och samarbeta om middagen. En middag som antingen kan ätas i den mysiga soffgruppen invändigt där takfönstret ger rejält med ljus, eller på ett större bord i ett förtält. En annan fördel med frontkök är ju också att de är väldigt lätta att nå från förtältet utan att man behöver traska genom halva vagnen.

Adora 613 HT är en ganska stor husvagn med totallängden 8,2 meter (karosslängd 6,75 m) och en totalvikt på 1800 kilo. Vid entrén finns en ”instegsgarderob” direkt till höger. Direkt till vänster har vi en skåprad lämplig för tv att skåda från den loungeliknande soffgruppen. De båda långbäddarna längre bak gör nog vagnen allra mest lämpad för par som tar med sig gäster då och då. Allra längst akterut finns ett mycket rymligt badrum i vagnens fulla bredd vilket ger plats för en fullstor duschkabin. Se bildspelet här intill.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.