Bild
Nästa artikel
Adria villavagnar till Sverige

Adria villavagnar till Sverige

NYHETER

Nu lanseras Adria Mobila Hem i Sverige, villavagnar och tält som sägs vara framtaget för det skandinaviska klimatet.

Det svenska bolaget Adria Caravan AB, dotterbolag till Kabe AB, är sedan 2001 importör av den slovenska husvagns- och husbilstillverkaren Adria Mobils hela pro­duktprogram till Sverige, Norge och Finland. Bolaget står för cirka 25 % av Adria Mobils totala omsättning och är idag marknadsledande på både husbilar och husvagnar i Sverige.

Efter drygt två års utveckling tillsammans med Adria Mobil och sven­ska bygg- och ventilationsföretag har Adria samt Adria Caravan AB nu tagit fram Adria Mobila Hem för den skandinaviska marknaden med dess speciella krav på kvalitet, funktion och design.

Adria Mobil producerar cirka 1400 mobila hem per år som innefattar de mobila hemmen XLine, MLine och Sline samt de mobila tälten Boutique, Safari och Bell. Enheterna är modulbaserade och levereras kompletta, endast en enklare montering som tillhandahålls på plats krävs.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.