Bild
Nästa artikel
Adrias läckra teaser

Adrias läckra teaser

Helintegrerat för cirka 60 000 euro

När skynket föll drog många efter andan - nya helintegerade Sonic har en tuff front och en attraktiv prislapp.

Adrias vd Sonja Gole avslutade företagets presskonferens på Caravan Salon 2010 i Düsseldorf med att presentera den stora nyheten inför det kommande modellåret: helintegrerade Sonic på 7,4 meter.

Nyckelorden är aerodynamik och komfort. I konceptet ingår vinkelkök, genomgående LED-belysning och elektriskt nedfällbar taksäng. Bilen kommer att finnas i tre planlösningar: SP – med stort garage, SC – med centralt placerad dubbelbädd och SL - med långbäddar.

Husbil & Husvagn gillar speciellt fronten där strålkastarnas form och den kromade grillen ger bilen en säreget och tufft utseende. Invändigt har Sonic också en instrumentbräda som inte är lika djup som brukligt är, vilket placerar föraren närmare det stora panoramafönstret. På så vis slipper man känslan att sitta "halvväggs bak i bussen" och köra.

Priset för denna godbit blir cirka 60 000 euro i Tyskland. Företagets vd i Sverige, Marcus Qvarnström, kan i skrivande stund inte säga exakt vad bilen kommer att kosta i Sverige.

Hugade spekulanter får dock ge sig tåls då bilen är leveransklar först i juni 2011.
 

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Anonymous
2010-09-18 16:51

den är lik kusinen Kabes helintigrerade bil fast lite enklare och billigare.

#2
Peter F.
2010-09-22 10:05

toppen,den kommer att blir en storsäljare

#3
Rolf M
2010-09-29 17:21

Den tyckte vi passade oss perfekt så nu går vi i väntans tider.

#4
Leif Karlsson
2010-10-27 10:41

Äntligen! nu får andra märken se upp.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.