Bild
Nästa artikel
AGA blir Linde

AGA blir Linde

NYHETER

Under januari 2020 kommer AGA att ändra sitt företagsnamn till Linde. AGA har varit en del av Linde sedan år 2000.

– Vi har beslutat att ändra vårt företagsnamn från AGA till Linde för vår verksamhet i Norden och Baltikum. Vi är övertygade om att våra kunder kommer att fortsätta att känna igen våra engagerade människor för vad tidigare AGA och i framtiden Linde står för: innovation, förtroende och säkerhet. Linde är faktiskt efter sin fusion med American Praxair förra året den globala marknadsledaren inom industri- och medicinska gasindustrin med över 80 000 anställda och kunder i mer än 100 länder. AGA är nu också en synlig del av denna stora nya familj, säger Jan Ellringmann, Business President, i ett pressmeddelande.

AGA-namnet kommer dock att finnas kvar som varumärke för vissa produkter.

– Vi har stor respekt för de värden som AGAs varumärke och lång tradition sedan 1904 står för. Därför kommer vi att upprätthålla AGA-varumärket för våra mousserande vattenprodukter, propan och svetsprodukter. Dessa produkter är starkt positionerade med både konsumenter och industrikunder och står för kvalitet, tillförlitlighet och hög service, säger Olof Källgren, Head of Sales & Marketing.

Det nya namnet kommer successivt att införas från mitten av januari 2020.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.