Bild
Nästa artikel

Al-Ko lanserar AMS Mammut Tandem

NYHETER

Al-Ko lanserar sitt nya rangersystem Al-Ko AMS Mammut Tandem som de hävdar är det mest exakta rangersystemet på marknaden.

Med AL-KO AMS Mammut Tandem kan du parkera din dubbelaxlade husvagn med centimeterprecision även om platsen är ojämn eller sluttar. Detta menar Al-Ko är möjligt med deras nya mover som dessutom ger maximal markfrigång genom en extremt platt design.

Manövreringen styrs av en fjärrkontroll som Al-Ko menar skall vara extremt enkel att använda och systemet bromsar vagnen så fort som du släpper joysticken. Systemet har en "mjuk start och stopp-funktion" som ger lugna rörelser utan några ryck.

Hinder upp till 4 cm skall inte utgöra något hinder och systemet klarar lutningar på upp till 28% för enkel axel, med två axlar upp till 15%

Al-Ko framhåller att systemets exakthet gör det möjligt att även använda systemet när du kopplar vagnen till bilen och vid manövrering i mycket trånga utrymmen. Systemet klarar även av att stoppa vagnen omedelbart i nedförslutningar.

Installationen sägs vara mycket enkel med "Plug & Play installation" för Al-Ko chassin nyare än 2010 med "M" Mammut märkning. 5 års garanti enligt AL-KO garantivillkor. För ögonblicket har vi inget pris men det finns mer information på tyska på Al-Ko:s hemsida.

Taggar: Nyheter, Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.