Nästa artikel
Al-Ko lanserar AMS Mammut Tandem
NYHETER

Al-Ko lanserar AMS Mammut Tandem

Publicerad 6 oktober 2014 (uppdaterad 6 oktober 2014)
Al-Ko lanserar sitt nya rangersystem Al-Ko AMS Mammut Tandem som de hävdar är det mest exakta rangersystemet på marknaden.

Med AL-KO AMS Mammut Tandem kan du parkera din dubbelaxlade husvagn med centimeterprecision även om platsen är ojämn eller sluttar. Detta menar Al-Ko är möjligt med deras nya mover som dessutom ger maximal markfrigång genom en extremt platt design.

Manövreringen styrs av en fjärrkontroll som Al-Ko menar skall vara extremt enkel att använda och systemet bromsar vagnen så fort som du släpper joysticken. Systemet har en "mjuk start och stopp-funktion" som ger lugna rörelser utan några ryck.

Hinder upp till 4 cm skall inte utgöra något hinder och systemet klarar lutningar på upp till 28% för enkel axel, med två axlar upp till 15%

Al-Ko framhåller att systemets exakthet gör det möjligt att även använda systemet när du kopplar vagnen till bilen och vid manövrering i mycket trånga utrymmen. Systemet klarar även av att stoppa vagnen omedelbart i nedförslutningar.

Installationen sägs vara mycket enkel med "Plug & Play installation" för Al-Ko chassin nyare än 2010 med "M" Mammut märkning. 5 års garanti enligt AL-KO garantivillkor. För ögonblicket har vi inget pris men det finns mer information på tyska på Al-Ko:s hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.