Bild
Nästa artikel
Apoteket uppdaterar sin app för enklare medicinhantering

Apoteket uppdaterar sin app för enklare medicinhantering

NYHETER

Apoteket lanserar en ny app, Mitt Apotek. Där kan du hålla koll på dina recept och beställa både läkemedel och allt annat du behöver till närmaste Apotek. Genom appen har du alltid tillgång till både läkare och farmaceut.

Allt fler väljer att göra sina apoteksärenden i sin telefon. Hittills har närmare en halv miljon kunder laddat ner Apotekets app. Nu lanserar Apoteket den nya appen Mitt Apotek, som är en utvecklad och förbättrad version av den tidigare Mina Recept.

– Vi vill göra det enklare för våra kunder att få hjälp med läkemedel och hälsa i sin vardag. Med vår uppdaterade app kan vi ge samma service som på ett apotek och du har tillgång till ditt apotek i fickan dygnet runt, säger Apotekets marknadsdirektör Eric Lundberg.

I Mitt Apotek kan du kolla recept och beställa läkemedel och får också tillgång till hela sortimentet för egenvård och hälsa samt har möjligheten att chatta med en farmaceut och vid behov läkare dygnet runt.

En annan tjänst är möjligheten att få påminnelse när ett recept är på väg att gå ut. Mitt Apotek kan då på ett säkert sätt föra över rätt uppgifter till läkaren för förfrågan om nytt recept. Receptet kommer direkt till dig så att du i nästa steg enkelt kan beställa läkemedel och andra produkter. 

– Precis som när du handlar via apoteket.se kan du välja att få varorna hemskickade eller till ett apotek nära dig. Vi har Expressutlämning på alla våra apotek vilket innebär att du kan hämta din beställning inom två timmar, säger Eric Lundberg.

För säkerhet borgar inloggning via digitalt bank-id för flera av de digitala tjänsterna. I inloggat läge kan du bland annat få en överblick över de läkemedel du har på recept och via fullmakt se recept och handla läkemedel även till närstående.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.