Bild
Nästa artikel
Appen ”Drömresa Tyskland” blev succé

Appen ”Drömresa Tyskland” blev succé

Nyheter

Tyska Turistbyråns nya kampanj i sociala medier – “Drömresa Tyskland“ – har blivit mycket väl mottagen. På bara en vecka har Facebook-appen fått mer än 17 000 fans.
– Bara under den första veckan har över 8 000 av reselandet Tysklands fans världen över deltagit i tävlingen och satt ihop sin drömresa, säger Petra Hedorfer, vd för Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT).

Särskilt omtyckta hittills är Facebook-sidorna i Ungern och USA. På väldigt kort tid vann kampanjen 1 500 nya fans i USA och nästan 2 000 nya fans i Ungern.

Till framgången bidrar DZT:s marknadsföringsaktiviteter i ett brett spektra av medier. Dessutom integrerar de olika marknaderna kampanjen i sina nyhetsbrev, puffar för den på Facebook och andra relevanta plattformar och följer aktiviteterna i sitt pressarbete. DZT har också placerat kampanjen på sin hemsida under “Special Offers“ och lagt ut tematiska banners på sina marknadsspecifika hemsidor.

Med kampanjen vill DZT göra resenärer uppmärksamma på reselandet Tysklands prisvärda och högkvalitativa standard. Till slutet av augusti kan alla deltagare sätta ihop sin personliga drömresa med appen som är integrerad i DZT:s internationella Facebook-sidor. Kampanjen finns även som microsite på www.germany.travel/specialoffers.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.