Nästa artikel
Åre Camping och Stugor till salu
NYHETER

Åre Camping och Stugor till salu

Publicerad 17 februari 2017 (uppdaterad 17 februari 2017)
En av campingarna i Åre är till salu, det är Åre Camping och stugor som bjuds ut till den som vill fortsätta att utveckla verksamheten på en av vintersveriges mest populära platser.

Den åretrunt-öppna Åre camping och stugor är till salu tillsammans med det äventyrsbolag som anordnar en rad aktiviteter på platsen. Campingområdet har idag totalt cirka sextiofem husvagn och husbilsplatser med elstolpar. Ytterligare femton platser är under uppbyggnad. Utöver detta finns det 15-20 tältplatser, fyra fyrbäddsstugor samt en tvåbäddsstuga.

2014 totalrenoverades servicehuset, bergvärme installerades och en ny vattenbrunn borrades. Anläggningen beskrivs ha stor utvecklingspotential och fantastiska förutsättningar.

Servicehuset har åtta toaletter, sju duschar och en bastu. I receptionshuset finns kök och tvättstuga. På campingen finns även en bakstuga för tunnbröd/pizzabak.

I direkt anslutning till campingen finns cykel- och vandringsleder. Åresjön ligger en kort skogspromenad bort och vintertid går skoterleden i direkt angränsning till campingen för vidare färd upp på fjället. Närmaste skidbacke är Åre Björnen fem kilometer västerut.

Bolagens webbsidor hittar du på adresserna www.arecamping.se och för aktivitetsbolaget www.aventyrligt.se.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.