Så här såg det ut i höstas, någon tidig vårbild har vi dock inte att bjuda på.

Nästa artikel
Årets campare har börjat anlända
NYHETER

Årets campare har börjat anlända

Publicerad 14 februari 2017 (uppdaterad 14 februari 2017)

Så här såg det ut i höstas, någon tidig vårbild har vi dock inte att bjuda på.

Än har väl inte vintern riktigt gett sig men det spelade inte någon roll för tre par i varsin husbil som checkade in i Vittsjö, plockade fram grillen på lördagskvällen medan det blev ugnsvarma frukostbröd på söndag morgon.

Det är Norra Skåne som skriver om denna ovanligt tidiga säsongsstart för campingen i Vittsjö. Campingen har visserligen säsongscampare men campingvärden Rolf Nilsson sägs inte ha trott inte sina ögon när tre husbilar rullade in för en vanlig campinghelg.

Norra Skåne skriver att de efter en pratstund med reportern om sin kärlek till campinglivet i husbil som de gjort till en njutningsfylld livsstil begav sig ut på en promenad.

Semesterresorna de gör går runt hela Europa men det blir även weekendturer, som den här helgen när kosan styrdes mot Vittsjö. Visst låter det härligt med skidsemestrar i Österrike, nyårsfirande i Berlin, besök på campingen vid Finjasjön och de regelbundna resorna till Italienska Gardasjön även om Norra Skåne skriver att det bara är ett axplock av de resor som paren genomfört. På önskelistan säger de att Ishotellet i Jukkasjärvi står.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.