Johan Modig, Circle K Kristineholm i Alingsås, med personal som idag utsetts till Årets station.

Nästa artikel
Årets station är Circle K Kristineholm
NYHETER

Årets station är Circle K Kristineholm

Publicerad 5 november 2018

Johan Modig, Circle K Kristineholm i Alingsås, med personal som idag utsetts till Årets station.

Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset ”Årets station” och i år har priset tilldelats Circle K Kristineholm, Thore Olsson Bensin & Service AB, i Alingsås.

Priset som inrättades 2006 har som syfte att uppmärksamma duktiga entreprenörer inom bensinstationsbranschen. Utmärkelsen vilar på tre pelare, att utse en värdig station som vinnare och lämna erkännande, att för branschen lyfta ett gott föredöme och visa hur affären kan utvecklas samt att uppmärksamma allmänheten hur en modern station drivs för att ge utmärkt service till bil och bilist.

– Johan Modig, som driver Circle K Kristineholm som franchisetagare, utmärker sig både lokalt och nationellt. Johan med personal visar både branschen och kunderna vad ett genuint värdskap innebär, och genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokala inslag har Johan skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet, skriver juryn om varför just denna station har utsetts till landets bästa.

– Det är glädjande att få dela ut priset ”Årets station” till Johan som är en duktig entreprenör och god representant för branschen, säger Robert Dimmlich, VD för Svensk Bensinhandel. 

Prisutdelningsceremoni kommer att ske på stationen torsdagen den 8 november, klockan 12.00. I ceremonin deltar representanter från Svensk Bensinhandel, Circle K samt representant från kommunen.

I samband med prisutdelningen kommer bensinstationen att ha specialerbjudanden och vinnaren får rätten att använda Svensk Bensinhandels varumärke ”Årets station“ fram tills nästkommande års prisutdelning. 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.