Nästa artikel
Årets Stora Nolia kan komma att arrangeras
NYHETER

Årets Stora Nolia kan komma att arrangeras

Publicerad 10 mars 2021
Nolia planerar för att kunna genomföra årets Stora Nolia. Men det är ännu oklart vilka förutsättningar som kommer att gälla.

Vårens vaccination mot Covid-19 öppnar för möjligheten att öppna för mässor i höst. Om mässfönstret öppnar står Nolia redo.

– Just nu så ligger besluten som styr detta helt utanför vår kontroll. Vi gör allt för att ge oss själva möjligheten att genomföra mässan, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB som arrangerar mässan.

– Vi är redo om vi ges möjligheten. Som alla säkert förstår är folkhälsan viktigast även för oss, men om det skulle finns en chans att öppna Stora Nolia i augusti i år, är vi öppna för att anpassa oss till de regler som gör mässan möjlig, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB som arrangerar mässan.

Nästa Stora Nolia är planerad att öppna 7 augusti 2021 i Piteå och pågå i fem dagar, fram till 11 augusti. 

– I augusti vill vi kunna presentera allt det vi arbetat med tillsammans med våra utställare för att skapa en fantastisk mässupplevelse för mässans alla besökare. Bara det faktum att höstens mässa sammanfaller med Piteås 400-årsjubileum, har gett oss extra energi i vårt arbete med mässan.

– Att göra mässor är det bästa vi vet och vi har märkt att längtan efter mässor även är stort från både besökare och utställare, säger Nolias vd, Jonas Dahlberg.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.