Bild
Nästa artikel
Asplöven fortsätter driva Haparanda camping

Asplöven fortsätter driva Haparanda camping

NYHETER

Flera tunga aktörer fick nobben när den fortsatta driften av campingen på Haparanda strand beslutades. Och nu planerar man för nya satsningar.

Norrbottenskuriren skriver att Seskarö Havsbad, Taavolagården och Kukkolaforsen Turist & Konferens AB lämnade in anbud på den fortsatta driften av Haparanda camping. Men det blir som tidigare hockeyföreningen Asplöven som får driva campingen i centrala Haparanda.

– Det känns riktigt bra, eftersom vi är bra på det. Vi drev den ju förra året och det gick riktigt bra. Personalen är intrimmad och det är bara att sätta igång, säger Asplövens ordförande Per-Olof Kinnunen till Norrbottenskuriren.

Campingen kommer att öppna 1 juni eller tidigare om det är torrt nog men redan nu har folk börjat ringa och boka platser. Till årets säsong tänker man skapa ett aktivitetsland.

– Något lekland, med hoppborg eller något sådant för barnen. Sen skulle det verkligen vara bra med minigolfbana. Får vi bara klartecken med samarbetspartners så ska vi sätta dit det, avslutar Per-Olof Kinnunen.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.