Nästa artikel
Autohallen husbilar förvärvar Albins husbilar
NYHETER

Autohallen husbilar förvärvar Albins husbilar

Publicerad 11 januari 2021 (uppdaterad 11 januari 2021)
I och med att Autohallen husbilar övertog Albins husbilar vid årsskiftet har de nu totalt sex anläggningar runt om i Sverige.
Albins Husbilar grundades 1991 och har sedan dess vuxit till ett bolag som säljer cirka 250 husbilar per år och har en omsättning på cirka 150 miljoner. Lokalerna finns i Valskog strax utanför Arboga men det blir inget namnbyte när de nu införlivas i Autohallen husbilar som redan tidigare har anläggningar i Kungsängen, Alingsås, Lomma, Karlstad och Uddevalla.

– Vi är väldigt glada att få förvalta och bygga vidare på det fina företag som Albins Husbilar är, säger Joakim Norberg som är VD och ägare till Autohallen Husbilar och välkomnar samtidigt Albins Husbilars personal in i Autohallenfamiljen. Albins blir vår sjätte filial med fullservice av hela husbilen inklusive skadereparering och lackering.

De varumärken som Autohallen sedan tidigare har, McLouis, Eura Mobil och Karmann Mobil kommer nu även att finnas i sortimentet hos Albins Husbilar där redan Adria, Carthago, Weinsberg och LMC finns.

Autohallen kommer i och med förvärvet att omsätta ungefär 500 miljoner och sälja runt tusen husbilar och husvagnar per år. 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.