Bild
Nästa artikel
Autohallen tar över Eura Mobil

Autohallen tar över Eura Mobil

NYHETER

Idag blev det officiellt att Autohallen blir ny importör för tyskbyggda Eura Mobil från och med vecka 21 och i samband med det blir det även förändringar i återförsäljarorganisationen.

Med Autohallen som nybliven generalimportör sker det förändringar inom det tidigare återförsäljarledet.

- Eura Mobil kommer från och med nu enbart att säljas via Autohallens filialer i Stockholm (Kungsängen), Alingsås (Hol), Karlstad och Lomma, säger Joakim Norberg som är VD på Autohallen och tillägger Eura Mobil är inte nya för oss, vi har sålt dem sedan 2012 fast då som återförsäljare bland en handfull andra. I samband med att denna uppgörelse blev klar, där för övrigt även Karmann (kompakthusbilar) ingår, utlovar Autohallen per omgående ett framgångsrikt koncept.  

- Eura Mobils nya, kommande modeller kommer att vara utrustade med all-inclusive-paket precis som McLouis har haft sedan 2014, säger Joakim Norberg.

Joakim Norberg avslöjar även att tyskbyggda Eura Mobil inom en snar framtid dessutom kommer att lansera ett antal modeller som blir anpassade för den svenska marknaden, 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.