Synliga popnitar över hela denna Crawler.

Nästa artikel
Äventyret lockar – nu vill vi åka offroad!
CMT 2023

Äventyret lockar – nu vill vi åka offroad!

Publicerad 19 januari 2023 (uppdaterad 19 januari 2023)

Synliga popnitar över hela denna Crawler.

Drömmen om det stora äventyret i vildmarken är påtagligt kännbar på CMT-mässan i Stuttgart. Här kommer en dos inspiration.

Sitter du hemma i din lägenhet eller villa och fantiserar om det stora äventyret? Då kan vi bekräfta att du är långt ifrån ensam! I alla fall om vi tittar på utbudet på CMT-mässan i år. Med mässan som utgångspunkt kan man lätt få för sig att åtminstone 20 procent av Tysklands befolkning önskar ett äventyr långt bort från allfarvägarna.
Fälgar med beadlock, sandstegar redo för sand och lera, utanpåliggande reservhjul, gallerskydd för lyktorna, snorkel till insuget, extraljus i massor och räfflad durkplåt på motorhuv och skärmar är bara en liten del av allt godis vi ser på mässans hårdaste fordon. Addera dessutom mängder av synliga skruvar och nitar och markerade svarta outlines eller skyddsfilm på utvalda områden runt karossen.
Vare sig de har två-, fyr eller sexhjulsdrift så har alla en sak gemensamt = offroaddäck med grova mönster.

Star Wars, Jurassic Park och militärfordon är associationer hos oss på redaktionen när vi passerar några av skapelserna i hallarna. Att kalla dem skapelser istället för husvagnar eller husbilar är ingen underdrift, för här sätter enbart fantasin gränser.
En stilla undran är hur många av alla dessa vagnar och husbilar som verkligen kommer nyttjas i sin fulla potential.
Eventuellt är det viktigaste för många att enbart hålla drömmen vid liv och veta att möjligheten finns att dra iväg till den där oupptäckta vildmarken vilken dag som helst.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.