Bild
Nästa artikel

Avesta kan få ställplats

NYHETER

Som på många andra håll utnyttjar husbilsägare sin möjlighet att lägga medborgarförslag om ställplatser. Varje kommun med självaktning bör ha en ställplats för husbilar, säger förslagsställaren.

Det är Avesta tidning som skriver att Sven Wåhlin, själv husbilsägare, lämnat ett medborgarförslag till sin kommun om att iordningställa en ställplats vid korsningen Brunnbäcksvägen/Björkarsboleden.

– Det ligger i tiden, antalet husbilar ökar kraftigt, som husbilsägare vill man ha en bra och säker plats för övernattning, säger han till Avesta tidning.

Han vet om att det finns både vatten och avlopp draget förbi platsen och det är utmärkt läge vid riksväg 70. Platsen ligger nära en badsjö där det finns en anlagd badplats, ett nytt danspalats som heter Torp och hållplats för gratis buss till centrum. Dessutom menar Sven Wåhlin att Karlbos affärer och bensinmack kommer att gynnas av en ställplats just här.

– Varje kommun med självaktning bör ha en ställplats för husbilar, avslutar Sven Wåhlin.

Hela artikeln hittar du här.

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
conny-555
2015-06-03 19:52

Helt ok med ställplats förutsatt att dom även tar emot husvagnsekipage .

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.