Bild
Nästa artikel
Avtal klart för ny ställplats i Nora

Avtal klart för ny ställplats i Nora

NYHETER

Nordic Camping & Resort fortsätter att satsa på Bergslagen. Sedan tidigare driver man Nora Camping och nyligen förvärvades Ånnaboda Fritidscenter utanför Örebro. Nu öppnar campingkedjan en ställplats för husbilar i centrala Nora.

Husbilsförsäljningen ökar stadigt och sedan flera år tillbaka säljs fler husbilar än husvagnar i Sverige. Nordic Camping & Resort möter husbilgästernas behov genom att satsa mer och mer på fina uppställningsplatser för husbilar. Nu har ett avtal tecknats med Nora kommun för en ny ställplats på Skojarbacken i Nora, ett stenkast från Norasjön och den omtalat vackra stadskärnan.

Vi finns redan i Nora genom vår camping och denna nya ställplats är ett sätt för oss att möta även våra husbilsgästers behov. Denna nya ställplats har ett fantastiskt bra läge i centrala Nora, säger Johan Söör, VD för Nordic Camping & Resort.

Håkan Ceder, turistchef för Nora kommun, gläds åt att detta innebär ännu fler boendemöjligheter i kommunen:

Vi är väldigt glada över det här samarbetet med Nordic Camping & Resort och hoppas på att många husbilsgäster tar chansen att besöka vår vackra stad redan till denna sommar, säger Håkan.

Ställplatsen öppnar den 9 juli och bokas genom incheckningsautomat direkt på plats.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.