Dubbla handfat under sängen ger ett megastort badrum.

Nästa artikel
Badrumschock – kolla in Chausson 778
2020

Badrumschock – kolla in Chausson 778

Publicerad 19 november 2019 (uppdaterad 19 november 2019)

Dubbla handfat under sängen ger ett megastort badrum.

Dubbla bodelsdörrar, köks-ö och utegrill har vi sett bland mycket annat från Chausson. Nya Chausson 778 tänker utanför boxen med sina tre handfat och jättespegel under sängen.
Gnugga ögonen innan du tar en titt på nya Chausson 778 för det är nog första gången du ser något liknande. En husbil på 7,4 meter med inte mindre än 3 handfat! Under dubbelsängen döljer sig dessutom en stor badrumsspegel…

Låter det konstigt? Det ÄR det också. Chaussons magiska formel handlar om att dubbelsängen kan hissas upp i taket och då uppenbaras dubbla handfat och en nedvikbar teaterspegel i storformat.

Med dubbelsängen upphissad fås ett badrum som Chausson kallar Smartsuite. Det innehar nog rekordet i badrumsyta i husbil. Intill de båda handfaten finns förvaringsluckor där smink, hårfön och rakapparat kan läggas. Hela utrymmet utgör bakre halvan av husbilen och delas med dusch och wc som kan stängas av framåt med en skjutdörr. Intill wc-stolen finns dessutom ett tredje handfat - det som används när sängen är nedsänkt.

Längre fram i Chausson 778 finns ett sedvanligt trelågigt kök och en stor kyl samt motstående soffor enligt senaste lounge-mode. Smart Lounge som Chausson säger, denna lounge finns till 2020 i många av märkets modeller. Sofforna i Smart Lounge kan fällas upp till stolar i färdriktningen och båda stolarna har Isofix-fästen för barnstol. Pelarbordet har en vikbar skiva så det blir lättare att passera. Ovanför sofforna finns en andra taksäng vilket ger fyra bäddar och fyra bältade platser i underverket 778. Grundpriset med Fiat Ducato sam bas är 719 000 kr.

Fem vattenkranar (inkl. dusch och diskho) är väl också nytt rekord i storleksklassen..?
Se bildspelet!

 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.