Bild
Nästa artikel
Barnfokus på skidsemestern

Barnfokus på skidsemestern

Nyheter

I Hemavan och Tärnaby fokuserar man mer på barnfamiljen i år.

Hemavan och Tärnaby satsar vidare med inriktning på barnfamiljen och många av nyheterna till denna säsong har barnen och familjer i fokus.

- Vi fortsätter utvecklingen för framförallt våra yngsta skidgäster, berättar Thomas Ringbrant, VD Strömma Fjäll & Aktivitet.

- Till exempel kommer de populära grillplatserna i backen utökas ytterligare och det blir en ny värmestuga vid Norrliften. Maskoten Lenny Lämmel växer och kommer i år bland annat finnas som ”levande” maskot i skidområdet. Vi gör också en pistkarta för alla barn och Lenny Lämmels aktivitetsstationer på utvalda platser i backarna. Snökanonsystemet i barnområdet vid Centrum uppgraderas och ger en ännu mer snösäker skidprodukt för våra minsta skidåkare. Hemavans Wärdshus förnyas interiört och får en stil och känsla som andas 1700-tals gård och ett mysigt TV-rum för barn iordningställs. Hemavans skidområdet utvecklas för våra något äldre skidgäster med bland annat med en permanent skicrossbana och ett nytt parkområde, forsätter Thomas Ringbrant.

- En riktigt bra nyhet för familjen är Föräldraskidpasset, som två vuxna kan dela på för att kunna turas om att åka skidor och ta hand om mindre barn som inte kan åka själva. Vi tror att det kommer underlätta mycket och uppskattas av familjerna, avslutar Thomas Ringbrant.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.