Bild
Nästa artikel
Besikta Bilprovning öppnar ny station i Lindesberg

Besikta Bilprovning öppnar ny station i Lindesberg

NYHETER

Besikta Bilprovning utökar sitt stationsnät med en ny station i Lindesberg. Under augusti 2019 slår man upp portarna och kommer då att ta emot både husbilar och husvagnar.

Besikta Bilprovning fortsätter att utvidga stationsnätet och öppnar under augusti 2019, en ny station på Stafettgatan 36 i Lindesberg.

– Vi strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet för att kunna tillgodose våra kunders behov och förenkla bilägandet, berättar Marknadsområdeschef Peter Johansson. Och med en ny och modern anläggning, god service och säkra besiktningar kan vi verkligen utmana på orten.

Den nybyggda stationen kommer att ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar, MC och släpvagnar upp till 3 500 kg, men man hoppas kunna utöka med ännu fler fordonstyper och tjänster. Utöver kontrollbesiktningar och efterkontroller kommer kunderna att ha möjlighet att välja till olika tilläggspaket med utökade kontroller eller nyttja drop-in-besiktning. 

För mer information, besök besikta.se

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.