Bild
Nästa artikel
Besikta flyttar till nya lokaler i Karlshamn

Besikta flyttar till nya lokaler i Karlshamn

NYHETER

Det blir lättare att besiktiga husbilar och husvagnar i Karlshamn när Besikta flyttar in i sin nybyggda anläggning som kan ta emot fler fordonstyper än tidigare.

De nya större nybyggda lokalerna kommer att ligga i Jysks gamla lokaler på Erik Dahlbergsvägen 101. Detta innebär att stationen kommer att kunna ta emot personbilar, lätta lastbilar, släp, husvagnar, husbilar och MC.

– Det finns flera fördelar med de nya lokalerna, säger Stationschef David Pettersson och berättar vidare. Främst betyder det att stationen kommer kunna ta emot fler fordonstyper än tidigare, vilket gör att fler Karlshamnsbor nu kommer få möjlighet att besikta sina fordon hos oss. Vi ser verkligen fram emot det nya läget, fortsätter Stationschef David Pettersson. Det innebär att vi blir mer synliga i Karlshamn. I området rör sig mycket människor som nu snabbt kan svänga förbi och passa på att besikta sitt fordon. Vi kommer satsa mycket på tillgänglighet och servicekänsla.

Besikta Bilprovning i Karlshamn kommer även fortsättningsvis att erbjuda kontrollbesiktningar och efterkontroller med möjlighet för både tidsbokning och drop-in.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.