Nästa artikel
Besikta öppnar station i Örnsköldsvik
NYHETER

Besikta öppnar station i Örnsköldsvik

Publicerad 10 juni 2019
Besikta Bilprovning fortsätter att utöka sin verksamhet norrut i Sverige och en av flera nyetableringar görs i Örnsköldsvik. Den nya besiktningsstationen, som även tar husbilar upp till 3,5 ton, öppnas under september.

Under september 2019 utökar Besikta sitt stationsnät norrut och väljer att placera en ny besiktningsstation på Karosserivägen 2P i Örnsköldsvik. Lokalbefolkningen kanske känner till adressen till den nya stationen då man öppnar i Hägglunds gamla lokaler. Besikta blir därmed en ny aktör på orten och utmanar redan etablerade besiktningsföretag.

– Vi väljer att utmana redan etablerade aktörer i Örnsköldsvik med vår kunniga personal, tillgänglighet och kundfokus, berättar marknadsområdeschefen Lars Wiik. Vi sätter alltid kunden i fokus och erbjuder en bra tillgänglighet och ett riktigt gott bemötande. Vår personal kommer att ta hand om bilen när kunden kommer till stationen och köra upp på lyften så att man slipper göra detta själv. 

Besikta erbjuder exempelvis även tester inför bilförsäljning och veteranbilsägande samt utökade kontroller.

På den nya stationen i Örnsköldsvik kommer man att kunna besiktiga husbilar upp till 3 500 kilo, personbil, lätt lastbil och släp upp till 3 500 kilo. Inom kort kommer de även att ta emot husvagnar och motorcyklar. Personal på stationen kommer också att kunna utföra registreringsbesiktningar för fordon upp till 3 500 kilo.

För mer info, besök besikta.se.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.