Bild
Nästa artikel
Besök Kringelfestivalen i Södertälje

Besök Kringelfestivalen i Södertälje

Nyheter

Den 24-25 augusti pågår årets Kringelfestival i Södertälje.

Årets Kringelfestival pågår mellan den 24-25 augusti i Södertälje. På kringelfestivalen finns det många möjligheter till upplevelser. För den musikintresserade finns ett späckat musikprogram på festivalens scener. En markand full av smaker och lokala produkter finns för den shoppingsugne. Dessutom erbjuder festivalen tivoli för både stora och små. Lite mer äventyrliga aktiviteter erbjuds nere vid Marens vatten.
Det kommer att vara marknad från Saltsjötorget hela vägen till Stortorget, där ett tivoli avslutar festivalområdet. Marenplan är festivalens hjärta och där finns den stora scenen. Lilla scen hittar ni på Politikertorget.

Kringelfestivalen bjuder på både rikskända och lokala artister. Amanda Jenssen, Hoven Droven uppträder på festivalens första dag den 24 augusti tillsammans med lokala begåvningarna, Fågel Roc, Fjärilseffekten och Red House.

Lördagens första artist ut är Arja Saijonmaa, följd av den lokala gruppen Phonk’n’Deevahs, melodifestivalskända Top Cats och Södertäljes Moussa Elias och Sofia Berg-Böhm med orkester. Kringelfestivalen avslutas med toppnamnet Jill Johnson som uppträder på huvudscenen vid Maren.

Kringelfestivalen hålls 24-25 augusti i ett öppet festivalområde.


 

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.