Bild
Nästa artikel
Besöksrekord på Svenska Campingpärlors anläggningar

Besöksrekord på Svenska Campingpärlors anläggningar

NYHETER

Campingsommaren har rivstartat efter högsommarvärmen i maj och en allmänt uppåtgående trend sedan flera år. På Svenska Campingpärlors anläggning i Orsa slogs rekord trots den regniga midsommarhelgen och receptionen hade extra öppet till midnatt för att möta behovet.

Campingsommaren rivstartade på flera av Svenska Campingpärlors anläggningar under midsommarhelgen, skriver de i ett pressmeddelande. I Orsa slogs incheckningsrekord redan under torsdagen, och det ökade trycket på campingplatsen gjorde att receptionen hade extra öppet till midnatt för att möta behovet. Även campingkedjans nya anläggning Strandhusen har varit fullbelagd under en regnig midsommarhelg.

- Fantastiskt att få den starten på riktiga sommarsäsongen som vi fått i år, det betyder mycket inför resten av sommaren, säger en glad Natalie Yxerius, anläggningschef på Orsa Camping och fortsätter Vi har under flera år jobbat på en tydligare strukturering av vårt campingområde och försökt ge alla gäster en bättre plats. Därför är det otroligt skönt att få den positiva feedbacken från våra gäster som vi fått under helgen, trots att väder och vind inte riktigt varit optimalt.

Men det är inte bara Orsa Camping som haft en kanonstart på säsongen inom Svenska Campingpärlor. Flera av anläggningarna har haft den bästa säsongsinledningen på många år.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.