Nästa artikel
Betala bensinen med mobilen
NYHETER

Betala bensinen med mobilen

Publicerad 18 mars 2020
Från och med den 19 mars kommer man kunna betala drivmedel direkt i mobilen om man tankar bilen hos någon av Circle K:s fullservicestationer.

Den 19 mars lanseras en ny funktion i Circle K:s app som gör det möjligt för kunder att betala sin tankning direkt i mobilen. Betalfunktionen går att använda på alla fullservicestationer och kan användas vid betalning av både miles drivmedel och spolarvätska. Inom kort kommer det även vara möjligt att betala sin biltvätt i appen, vilket innebär att man aldrig behöver lämna bilen när det är dags att tvätta. 

Betalfunktionen fungerar med både Visa och Mastercard och kunden får ett elektroniskt kvitto efter genomförd tankning. Senare i år kommer även en app för betalning med företagskort. I Circle K:s app kan man sedan tidigare hitta den närmaste Circle K stationen, ha en överblick på sina rabatter och erbjudanden med Circle K Extra Club, samt hålla koll på sin körning genom en körjournal. Det går även att söka efter lediga biltvättar i närheten och boka hyrbil, släp eller lastbil.

– Det är väldigt kul att vi nu kan erbjuda våra kunder ett enkelt, snabbt och säkert sätt att betala både drivmedel och spolarvätska i mobilen. Vi försöker ständigt hitta nya sätt att förenkla resan för våra kunder och genom att lägga till en betalfunktion i Circle K:s app blir det enklare än någonsin att tanka hos oss. Nu behövs inga plastkort och det går utmärkt att tanka även om man råkar glömma plånboken hemma, säger Maria Philipson, Communication Manager på Circle K Sverige.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.