Bild
Nästa artikel
Biljetter till Lakrisfestivalen släppta

Biljetter till Lakrisfestivalen släppta

Nyheter

Sveriges årliga lakritsfest firar 5 år den 20-21 april 2013. Lakritsfestivalen äger för första gången rum på Annexet vid Ericsson Globe. Förköpsbiljetterna säljs via Ticnet och släpps 19 oktober, sex månader innan firandet.

Efter 2012 års publiksuccé med över 7000 lakritsälskare, har Lakritsfestivalen återigen flyttat till större lokaler, Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm.

— För mig personligen, som älskar saltlakrits, är det extra roligt att Lakritsfestivalen valt att fira sitt femårsjubileum i Annexet. Vi vill bidra till att ännu fler utställare och besökare får ta del av den här fantastiska festivalen”, säger Ninna Engberg, VD Stockholm Globe Arenas.

Lakritsfestivalens syfte är att sprida kunskap och lakritsglädje, skapa konstruktiva möten mellan producenter och slutkunder, och att främja tillgängligheten kring lakritsprodukter i vardagen.

”En fantastisk resa”, säger Lakritsfestivalens arrangör Tuija Räsänen om de första fyra festivalåren.

— Det hela började med ett litet event, för att samla lakritsprodukter på ett och samma ställe, och intresset blev så stort att det vuxit till en årlig härlig fest för lakritsälskare, fortsätter hon.

För att möta det stora intresset släpps förköpsbiljetterna redan sex månader innan lakritsfirandet. säljs via Ticnet. Biljettpriset är 95 kr, samma som 2012, och som sedan starten 2009 går barn under 10 år gratis i målsmans sällskap.

 

Läs mer här: www.lakritsfestivalen.se

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.