Bild
Nästa artikel
Biljettrea till sjöss

Biljettrea till sjöss

NYHETER

Stena Line har en kort och intensiv rea. Fram till den 28 januari sänker de priserna på 150 000 biljetter med upp till 46 procent. Erbjudandet gäller för resor med avgång fram till och med 14 juni.

Januari är traditionellt den månad på året då svenskarna har det tuffast ekonomiskt efter storhelger som jul och nyår, men kanske också den månad då många börjar längta efter vårens och sommarens resor. I början av januari hade Stena Line rea i sina butiker ombord och nu följs den upp med biljettrea. Fram till och med den 28 januari pågår nämligen Stena Lines stora biljettrea på båtresor på Stena Linjer mellan 10 länder och avgång fram till och med den 14 juni. Det är en bra möjlighet att fynda biljetter till nära halva priset som redan nu vet när du ska åka.  Stena Lines biljettkampanj är Europas största och rederiets mest omfattade någonsin.

– Med Europas största biljettrea hoppas vi att ännu fler känner att de har råd att unna sig en resa under våren. Med tanke på att man ofta spenderar mycket pengar under julledigheten så tycker vi att en rea i slutet av januari passar väldigt bra. Vi vill att alla ska ha råd att åka på semester med Stena Line, säger Birgitta Wallström, marknadschef för Stena Line i Sverige.

Stena Lines hemsida hittar du här.

Prisexempel

Transport 1 person + bil, Göteborg-Kiel, från 525 kr (ordinarie pris från 999 kronor)

Dagstur, Göteborg-Frederikshavn och Varberg-Grenaa, 1 person, från 59 kr (ordinarie pris från 99 kronor)

Transport 1 person + bil, Trelleborg – Sassnitz, från 137 kronor (ordinarie pris från 249 kronor)

Transport 1 person + bil, Trelleborg – Rostock, från 215 kronor (ordinarie pris från 399 kronor)

Transport 1 person + bil, Karlskrona – Gdynia, från 363 kronor (ordinarie pris från 659 kronor)

Transport 1 person + bil, Nynäshamn-Ventspils, från 320 kronor (ordinarie pris från 450 kronor)

I exemplen anges bil vilket avser personbil. Tyvärr har vi inte fått motsvarande exempel för husbilar och husvagnar utan exemplen får ses som en prisindikation. Fordonspriserna varierar både med hänsyn till typ, vikt och längd vilket tyvärr gör alla prisexempel komplicerade.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.