Nästa artikel
Bilprovning på TV
NYHETER

Bilprovning på TV

Publicerad 5 november 2017 (uppdaterad 5 november 2017)
Med början på måndag den 6 november klockan 20 kan du följa med till Bilprovningen och lära känna dess medarbetare som jobbar i Tidaholm. Det är TV3 som gör fyra program och låter dig få en blick bakom kulisserna.

Bilprovningen är en serie i fyra delar där tittarna får följa och lära känna medarbetarna Fredrik, Ylva, Sandra, Kent, Lasse och Bosse i deras vardag på besiktningsstationen i Tidaholm. En vardag fullproppad med besök av traktens bilägare som pirrigt kommer förbi med sina ögonstenar för att få en diagnos. I ett av programmen får tittarna se är en riktig specialare till husbil nagelfaras.

Avsnitt 1 - 6/11 kl. 20.00

I premiärprogrammet av Bilprovningen utlovas ett porträtt av den färgstarke stamkunden Kjell, bilmekanikern från Habo som besöker stationen mer eller mindre varje dag. För besiktningsteknikern Ylva är det bråda dagar. Hon är en av landets mest rutinerade folkraceförare och tillsammans med sina två lika folkraceintresserade söner förbereder hon sig inför årets stora folkracehändelse i Tidaholm – flaggracet. I en utflykt till Dalarna får du även träffa besiktningsteknikern Bengt som har ett minst sagt gediget motorintresse. Han är ägare till närmare 100 bilar och vi får se ögonstenen i samlingen.

Bilprovningen sänds i fyra delar på TV3 och Viafree.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.