Bild
Nästa artikel
Bilprovningen skickar mail

Bilprovningen skickar mail

NYHETER

Allt fler företag som besiktigar innebär att företagen försöker erbjuda tjänster som håller dig kvar vid detta bolag. Nu är det dags för Bilprovningen att börja skicka mail när det är besiktningsdags eftersom Transportstyrelsen inte längre påminner.

Nu erbjuder Bilprovningen kunderna möjligheten att få inbjudan till besiktning via mail.

-Vi är glada över att kunna erbjuda denna efterfrågade service. Att få inbjudan till besiktningen via e-post istället för vanlig post är inte bara enkelt utan också mer skonsamt för miljön, säger Bilprovningens verkställande direktör Benny Örnerfors.

Allt du behöver göra för att få inbjudan till besiktning via e-post är att gå in på Bilprovningens webbplats, www.bilprovningen.se, och anmäla dig genom att lägga in dina kontaktuppgifter i ett formulär som du hittar via en länk på förstasidan.

Du kan även besöka någon av Bilprovningens stationer  och anmäla dig där eller kontakta deras kundtjänst på 0771-600 600.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.