Nästa artikel
Nytt uppslagsverk om fordonsfrågor
TEKNIK

Nytt uppslagsverk om fordonsfrågor

Publicerad 11 oktober 2013 (uppdaterad 30 september 2019)
Nu lanseras Bilwiki.se med samma grundfunktioner som wikipedia där du kan hitta och skriva in information om allt som gäller fordonsfrågor.

Du kanske vill ha ett gott råd om vad som gäller om däck och lufttryck, hur du hittar någon väl undangömd detalj som säkringsdosan eller liknande frågor. I takt med att internet finns tillgängligt i alla smartphones så har du numer tillgång till en unik databas var du än befinner dig.

OKQ8 startade det hela med att medarbetarna på OKQ8 fick skriva sina bästa biltips så redan nu finns en hel del information att tillgå. Vi på förlaget kommer även i fortsättningen att lägga till våra bästa tips så att du får kvalificerad hjälp när och om det behövs. Men som med allt datasamlande gäller att information läggs till efterhand för att till slut nå en volym som gör att du kan hitta i princip allt du söker. Har du själv stött på något problem som krävt att du ringt runt eller fått söka dåligt tillgänglig information har du din chans att hjälpa dina medmänniskor.

Gå in på sajten bilwiki.se och uppdatera det du tycker är av intresse för andra!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.