Bild
Nästa artikel
Bloggar från husvagnen

Bloggar från husvagnen

Nyheter

Ingen i familjen hade någonsin upplevt en husvagnssemester. Men pappa Kalle blev utsedd till Polars och Pappa Magazines pappabloggare 2012, och är nu ute på en riktig husvagnssemester i Sverige. Som Kalle givetvis bloggar om.

 

Familjen har inga tidigare erfarenheter från att semestra i husvagn. Nu är de iväg på en resa genom Sverige för att uppleva den svenska sommaren tillsammans med husvagnen från Polar.
— För oss känns det väldigt roligt att få möjlighet att introducera husvagnens alla fördelar för en familj som är helt ny för campinglivet, säger Niclas Runberg, vice VD SoliferPolar AB.


 

Husvagnen som familjen reser och bor i är en Polar 560 BK årsmodell 2013.
— Vi brukar inte ha några som helst problem att aktivera oss oavsett väder, säger Kalle Brauner. Men hur lyckas man tillfredsställa allas önskemål i en husvagn på 13,4 kvadratmeter om det visar sig att det regnar tre veckor i sträck? fortsätter han.

 

Pappa Kalle kommer att blogga dagligen om allt som familjen upplever. Vi på Husbil och Husvagn kommer att dela med oss av våra tips på platserna som familjen besöker, så håll utkik!

 

Bloggen finns på www.husvagnspappan.se.

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Cemre
2012-08-04 12:55

duvet, ifall du visar en bild pe5 ne5gon annan se5 blir det inte personligt, de5 e4r det ju att du har he4rmat, eller inpaerersts av Angelica, men det e4r ju inte personligt, det var allt jag ville se4ga, tack.Puss&Kram

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.