Arvika Swecamp Ingestrand, en av mer än 100 campingplatser som nu går att boka inför 2018 på Camping.se.

Nästa artikel
Bokningen för 2018 års camping har startat
NYHETER

Bokningen för 2018 års camping har startat

Publicerad 11 december 2017 (uppdaterad 11 december 2017)

Arvika Swecamp Ingestrand, en av mer än 100 campingplatser som nu går att boka inför 2018 på Camping.se.

Är du säker på var du ska spendera din semester sommaren 2018 kan du redan nu boka upp din favoritplats. Över 100 av Sveriges campingplatser har öppnat sin bokning till nästa säsong.

Många campare är redan igång med att planera nästa års semester. På Camping.se går det nu att boka campingboendet för 2018 på mer än 100 svenska campingplatser, och fler är på gång. Bland årets nyheter finns bland annat Arvika Swecamp Ingestrand i Värmland, Ljusdals Camping i Hälsingland, Sörfjärdens Camping i Hälsingland och Vegby Camping i Västergötland. 

Under sommarperioden juni till augusti sker mer än 45 procent av alla kommersiella övernattningar i Sverige på en campingplats och många gäster bokar nu sitt boende inför nästa år. De som är tidigt ute när utbudet är som störst har större valmöjlighet både när det gäller plats och tid.

På Camping.se finns Sveriges största utbud av boende i husvagn, husbil, tält eller stuga på campingplatser i Sverige. Här bokar du såväl Sveriges största campingkedjor som oberoende campingplatser. Alla campingplatser på Camping.se är medlemmar i SCR Svensk Camping.

Visste du att camping är Sveriges största semesterboende? Under semestersäsongen juni-augusti bor nästan hälften av alla övernattande turister i Sverige på en campingplats och totalt hade branschen 15,6 miljoner gästnätter under 2016.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.