Bild
Nästa artikel

Boktips inför resan

Nyheter

Tillhör du dem som planerar en resa i Europa i sommar så kan vi tipsa om nya upplagan av "Husbil i Europa" skriven av vår frilansmedarbetare Anders Witt vars sju år av resor med husbil ligger till grund för boken.Nu kommer äntligen en ny upplaga av boken HUSBIL I EUROPA.
- I mitten på december kunde jag börja skicka ut till alla dem som förhandsbeställt boken, som varit slutsåld på mitt förlag sedan nästan ett år, säger författare Anders Witt.

Sju års resande med husbil i Europa ligger bakom den här lilla boken. Den är främst en handbok som ger svar på många frågor om husbilsresandets alla praktiska aspekter:
• vilka vägar är bäst?
• hur kör man i Alperna?
• var tömmer du muggen?
• kan jag skaffa gasol där nere?
• hur handlar vi på vingården?
• är det tryggt och säkert?

Men det är inte bara en handbok. Anders Witt berättar också med inspirerande texter och bilder om resandet och resmålen, om äventyren och upplevelserna. Några historiska funderingar varvas med lite tankar och tips om mat och dryck.

I den nya upplagan är handboksdelen reviderad, det har hänt en del under de två år som gått. Bland annat har många storstäder infört miljözoner.
Dessutom har några spännande resmål tillkommit. Exempelvis Sicilien.

Boken beställs direkt från förlaget på webbadressen nedan eller via telefon 011-61497. Priset är 155 kr, inklusive porto.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.