Bild
Nästa artikel
Bosse Bil och Kabe i utökat samarbete

Bosse Bil och Kabe i utökat samarbete

NYHETER

Bosse Bil i Åsbro AB och Kabe AB utökar sitt samarbete och blir nu återförsäljare för Kabes husbilar. Utöver det erbjuder de Adrias sortiment samt Sun-Living.

Det är Bosse och sonen Kalle som driver företaget där de utöver husbilar och husvagnar även har verkstad samt försäljning av vanliga personbilar. Verkstaden erbjuder utöver service en komplett skadeverkstad och samarbetar med de flesta försäkringsbolag.

Under åren har de även tilldelats utmärkelsen Årets företagare i Askersunds kommun samt Årets företagare i Örebro län.

Sedan 2015 titulerar de sig som återförsäljare för Sun-Living och från säsongen 2019 även som Kabe-återförsäljare.

– Vi är mycket glada för vårt utökade sortiment och tacksamma för det förtroende som Kabe-koncernen gett oss under åren med deras varumärken, säger i ett pressmeddelande Bo Strömberg, VD för Bosse Bil som fortsätter År 2015 blev vi återförsäljare för Adrias instegsmärke Sun Living, därefter har det rullat på och sedan 2018 har vi hela Adrias sortiment med både husbilar och husvagnar. Nu även Kabes husbilar.

Bosse Bil i Åsbro AB ligger vid infarten till Åsbro vid riksväg 50, fem minuter från E20 vid avfart 106 mot RV 50. Adressen är Gamla Riksvägen 29, 694 60 Åsbro.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.