Nästa artikel
Branäs öppnar för säsongen
NYHETER

Branäs öppnar för säsongen

Publicerad 13 december 2018
Lördag 14 december öppnar Branäs för säsongen och anläggningen har aldrig öppnat så tidigt med så många backar tidigare. 19 nedfarter, 13 liftar och två åkband ska borga för en succéstart på säsongen.

– Branäsgruppen bestämde sig för två år sedan för att bli bäst på snö. Ett av målen med satsningen har varit att kunna öppna våra anläggningar tidigt. Att vi nu öppnar Branäs så här tidigt med så här många nedfarter ser jag som ett tecken på att vi är på rätt väg, säger Anders Kjällström som är VD för Branäsgruppen. 

En premiär kommer sällan ensam så nu i helgen öppnar även Branäsgruppens övriga skidanläggningar; Vallåsen, Storstenshöjden, Ulricehamn Ski Center och Tolvmannabacken. Branäsgruppens andra boendeanläggning, Kungsberget, öppnade redan 1 december. 

I Branäs är det inte bara skidåkningen som det är premiär för. Till helgen öppnar en 340 kvm stor butik med livs, sportutrustning och leksaker. Dessutom öppnar ett kombinerat café och värmestuga med ett över 100 kvadratmeter stort aktivitetscenter för de minsta. I direkt anslutning till Soltorget har vägen flyttats så att barnområdet; Björnbuseland, byggts ut med en knapplift, ett åkband och dubbla åkytan. 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.