Bild
Nästa artikel
Brand på Stocken camping

Brand på Stocken camping

NYHETER

En kraftig brand utbröt vid midnatt på Stocken camping på västra Orust vid Ellös. Flera media uppger att restaurangen brunnit ner till grunden men att inga personer skadats.

Larmet kom in till räddningstjänsten 01.07 natten mot onsdagen men byggnaden var redan övertänd när första styrkan kom till platsen. Med hänsyn till detta lät räddningstjänsten byggnaden brinna ner. Den första styrkan av de tre som skickades till platsen lyckades flytta på husvagnar för att förhindra spridning. 

– Det var flera små byggnader som tillhör restaurangen som brann, uppger SVT, och de skriver även att eftersläckningen kommer att pågå under förmiddagen.

Det är för ögonblicket oklart vad som orsakade branden men polisen rubricerar händelsen som grov mordbrand. Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning ska inledas när brandhärden svalnat.
 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.