Bild
Nästa artikel
Bromölla får besiktning igen

Bromölla får besiktning igen

NYHETER

Nu är det åter möjligt för de boende i Bromölla med omnejd att besiktiga bilen på hemmaplan. Detta möjliggörs genom att Besikta bilprovning åter öppnat upp stationen på Nyängsgatan 10. 

Stationen i Bromölla erbjuder besiktning av personbilar, lätta lastbilar och husbilar och det finns möjlighet för både tidsbokning och drop-in.

Besikta bilprovning förvärvade i april 2016 ClearCars samtliga stationer i Sverige och även den i Bromölla. Sedan förvärvet har Besikta arbetat intensivt med att införa Besiktas lednings- och kvalitetssystem, IT-system samt rutiner för underhåll av lokaler och utrustning. 

– Säkerhet är Besiktas främsta fokus och nu kan äntligen Bromöllaborna få en ännu säkrare besiktning på hemmaplan. Förutom den lagstadgade besiktningen ingår, utan extra kostnad, utökade kontroller av ABS-bromsarna och krockkuddarna, säger Lars Wiik, Marknadsområdeschef på Besikta bilprovning. Resultatet av extrakontrollerna rapporteras inte till Transportstyrelsen.

Du kan läsa mer via Besikta om stationen i Bromölla här.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.