Nästa artikel
Bürstner levererar vagnar till Gekås
Nyheter

Bürstner levererar vagnar till Gekås

Publicerad 13 februari 2012 (uppdaterad 13 februari 2012)
Bürstner och Gekås Ullared Stugby och Camping har inlett ett samarbete som innebär att 29 vagnar av modellen Averso 465 TS kommer att användas till uthyrningsverksamheten på campingen säsongen 2012.

 

Gekås Ullared Stugby och Camping är en av Sveriges campingar och ligger i anslutning till varuhuset Ullared. Inför den nya säsongen 2012 har Gekås Ullareds Stugby & Camping valt att beställa 29 husvagnar från Bürstner att ha till uthyrningsverksamheten. Efter önskemål på utrustningen från gästerna kom det ett beslut från Gekås att modellen Bürstner Averso 465 TS var det bästa alternativet.

– Vi väljer husvagnar från Bürstner för tryggheten och kvalitén från Europas största tillverkare,

berättar Kent Dahlström, som tog initiativet till överenskommelsen med FJ:s husvagnscenter i Falkenberg. Fj:s Husvagnscenter som startades 2006.

– Det känns mycket positivt för oss att få leverera Bürstner husvagnar till Gekås Camping, nu när vi fått förtroendet för tredje gången i rad - säger Mathias Jonneryd, ansvarig på FJ:s husvagnscenter.

Bürstner leds av VD:n Peter Östlund och han ser ordern som en stor prestigeorder och ser fram emot att få leverera husvagnarna till campingen.

Leveransen till Gekås Stugby och Camping kommer att gå av stapeln i början av 2012.

Planlösning på Bürstner Averso 465 TS.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.