Bild
Nästa artikel
Cabby 650 F2C Family Edition 2015

Cabby 650 F2C Family Edition 2015

NYHETER

Strax efter Elmia kommer ett pressmeddelande om Cabbys modeller till säsongen 2015. 650 F2C marknadsförs av Cabby som en prisvärd familjevagn.

Cabby 650 F2C Family Edition är en kampanjvagn som är utrustad med en mängd speciellt utvalda tillval anpassade för en barnfamilj. Den finns i två utrustningsnivåer, Comfort samt Caienna, med sex olika planlösningar. Totallängden är 796 cm och själva husvagnen 655. Totalvikterna varierar mellan 1570 och 1800 kilo. Här hittar du modellvarianten "L" och därifrån hittar du lätt övriga versioner.

Tillval som ingår i priset är mikro under kyl, cykelställ, runtomstrålande tv-antenn, cd-spelare, nackstöd, tvådelat draperi till våningssängen och nedfallsskydd till överbädden. Utöver det har vagnen fått ett unikt invändigt uttryck genom ytterligare tillval som eget tygkoncept och pianosvart frontskiva på kylskåp och köksfondvägg.

Tygklädda sänggavlar med belysning är standard, i Comfortmodellerna är tyget beigefärgat och i Caiennamodellerna mörkgrått.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.