Bild
Nästa artikel
 Cabby får ny ägare

Cabby får ny ägare

NYHETER

Efter en lång process ser det nu ut som om Cabby kan fortsätta sin verksamhet. I ett pressmeddelande förklaras den nya ägarstrukturen och synen på framtiden samt att produktionen av årsmodell 2015 startat.

Pressmeddelandet lyder så här:

Bolaget har goda förutsättningar att bli marknadsledande

 Det nybildade investmentbolaget Caravan Capital, Helsingborg, har tecknat ett intentionsavtal om att förvärva 100 procent av Cabby Caravan AB i Kristinehamn. Affären kommer att slutföras under de närmaste två veckorna.

Cabby kommer att tillföras nödvändigt kapital för att bolaget framgångsrikt ska kunna realisera den affärsplan som Cabbys VD Svein Valheim utarbetat. Målet är att Cabby ska ta ytterligare marknadsandelar på bolagets hemmamarknad samt etablera sig på ytterligare identifierade marknader.

 – Vi ser fantastiska möjligheter med Cabby, säger Thomas Melin, Caravan Capitals VD och huvudägare.

 – Den höga kvaliteten på Cabbys produkter innebär att bolaget har goda förutsättningar att bli marknadsledande redan i närtid, och våra planer för Cabby kommer att säkerställa bolaget finansiellt och långsiktigt. Cabby har dessutom ett engagerat ledarskap och entusiastisk personal, vilket gör att vi känner oss komfortabla med att investera i Cabby för framtiden, säger Thomas Melin.

 – Vi känner stort förtroende för bolagets nya ägare och vi kommer att även i fortsättningen kunna utveckla och producera en av världens bästa och mest innovativa husvagnar i Kristinehamn, säger Cabbys VD och huvudägare Svein Valheim.

 – Nu är produktionen av Cabby 2015 i gång, och vi är säkra på att våra husvagnar kommer att tas emot mycket väl av marknaden och våra kunder, säger Svein Valheim.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.